Tien inwoners in ziekenhuis door coronavirus | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Tien inwoners in ziekenhuis door coronavirus

Teylingen • Tien inwoners uit Teylingen liggen momenteel in het ziekenhuis omdat zij zijn besmet met het coronavirus. Dat blijkt uit de cijfers van het RIVM van vandaag.

In totaal liggen er op zaterdag 4 april 6.622 mensen met corona in het ziekenhuis, meldt het RIVM. In totaal zijn 16.627 mensen positief getest. Dat is echter niet het werkelijke aantal besmettingen. Niet iedereen met een mogelijke besmetting wordt meer getest. 

Blijf thuis

In navolg van het kabinet, roepen ook de gemeenten hun inwoners op dit weekend thuis te blijven. Ondanks het mooie weer, is recreëren op veel plekken niet toegestaan. Koudenhoorn in Warmond is open om over te wandelen, maar in het gras zitten is verboden. Deze maatregel geldt ook voor Park Rusthoff in Sassenheim. De gemeente zet onder andere een drone in om de streek, tussen de bollenvelden, te kunnen handhaven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>