Word vriend van De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Willemien Timmers
Teylingen

Word vriend van De Teylinger

Redactie • De mensen die zorg dragen voor de gezondheid van ons allemaal, verdienen in deze tijden van corona de meeste steun en aandacht. Zoals artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers. Deze mensen redden levens met hun werk.

Uitgeverij Verhagen, de uitgever van De Teylinger, brengt lokale kranten en nieuwswebsites uit. Daarmee redden wij geen levens. Wat wij wel doen, is u als lezer van betrouwbare informatie voorzien over de genomen maatregelen en vertellen welke impact deze hebben op het leven in Teylingen. De andere kant van de crisis is dat juist nu de hulpvaardigheid en creativiteit van de mens naar boven komt. Ook dat proberen wij te stimuleren via onze media.

Beschikbaar voor iedereen

Dat doen wij door de krant gratis huis-aan-huis te bezorgen, te zorgen dat hij op veel plekken af te halen is en de inhoud van de websites gratis ter beschikking te stellen. Ons uitgangspunt is dat het lokale nieuws beschikbaar is voor iedereen. Vanzelfsprekend kost het uitgeven van deze lokale media wel geld. We maken bijvoorbeeld elke week kosten voor het drukken en verspreiden van de krant. Dat wordt normaal gesproken volledig gefinancierd met advertenties van met name lokale ondernemers. Deze inkomsten vallen nu echter grotendeels weg, omdat onze adverteerders ook hard worden getroffen door de coronacrisis.

Om de krant uit kunnen blijven geven, is steun nu noodzakelijk. Daarom hopen wij een beroep op u te mogen doen. Elke bijdrage is welkom. In ruil daarvoor blijven wij onze uiterste best doen u op de hoogte te houden van wat in de omgeving speelt. Nu, maar ook na de coronacrisis. Mogen wij op u rekenen?

Steun deze krant

U kunt ons steunen door op deze website in de menubalk de knop ‘Vriend worden’ aan te klikken en één van de mogelijkheden te kiezen. Natuurlijk kunt u ook uw gift direct overmaken op bankrekening NL39 RABO 0331 7655 43 Wij zijn u daar zeer erkentelijk voor.

Meer berichten