Zonnebloem Warmond krijgt maaltijden van de Oude School | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Zonnebloem Warmond krijgt maaltijden van de Oude School

Warmond • Grand Cafe de Oude School heeft dinsdag 5 mei de leden van de Zonnebloem in Warmond verrast met een diner. 

De leden konden van te voren kiezen uit zalm of varkensvlees. Albert Heijn maakte de maaltijd af met een toetje. Vrijwilligers van de Zonnebloem brachten de diners naar de 53 ouderen in Warmond. De heerlijke diners werden met vrolijke gezichten in ontvangst genomen. 

Ouderen niet vergeten

De Zonnebloem komt regelmatig bij de Oude School om activiteiten te doen. Er stond een etentje gepland vlak voordat de coronacrisis begon, maar dat kon niet doorgaan. Op deze manier wilde eigenaren Robert en Els van Grieken van de Oude School iets doen voor de ouderen, omdat ze -juist nu- niet vergeten mogen worden. 

53 maaltijden

Het was meteen een goede oefening voor het afhalen van eten en een logistieke uitdaging om 53 maaltijden uit te leveren. Vanaf 15 mei gaat De Oude School namelijk ook afhaalmaaltijden op vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>