Kleding ophalen en inleveren bij Kledingbank Teylingen vanaf volgende week | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
De Kledingbank krijgt een andere inrichting vanwege de coronamaatregelen. | Foto: archief
De Kledingbank krijgt een andere inrichting vanwege de coronamaatregelen. | Foto: archief (Foto: pr.)
Sassenheim

Kleding ophalen en inleveren bij Kledingbank Teylingen vanaf volgende week

Sassenheim • Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus en de crisis die daarna in maart is ontstaan, moesten de vrijwilligers van de Kledingbank helaas de werkzaamheden staken en de deuren sluiten. Na verruiming van de maatregelen begin mei, is door het bestuur en vrijwilligers de wens uitgesproken om de deuren weer te openen. Op donderdag 4 juni gaan de deuren weer open.

De afgelopen week is er door een aantal vrijwilligers hard gewerkt aan het 'coronaproof' maken van de winkelruimtes. Onder ander door een aparte in- en uitgang en een gedwongen looprichting. De werkplekken waar de vrijwilligers de cliënten te woord staan, zijn voorzien van plexiglasplaten.

Anderhalve meter

Er zijn te volgen richtlijnen en is er een hygiëne protocol opgesteld. Deze zijn voor alle cliënten die de kledingbank bezoeken beschikbaar. In de winkel en op het buitenterrein bij de Kledingbank geldt natuurlijk ook de anderhalve meter-regel. Van cliënten en vrijwilligers wordt gevraagd deze regels in acht te nemen.

Dinsdag en donderdag open

Op donderdag 4 juni om 13.00 uur heropent de Kledingbank de deuren weer voor de uitgifte van kleding en schoeisel. Wekelijks is de Kledingbank open op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Vanaf dinsdag 2 juni kan er weer kleding en schoeisel gebracht worden. In goed gesloten zakken kan het in de containers, die buiten op de aangegeven plaats staan, gedeponeerd worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>