Kardien de Werker.
Kardien de Werker. Foto: pr./Koen Peters

Kardien de Werker nieuw raadslid voor VVD

Politiek Teylingen

Teylingen • Kardien de Werker is op woensdag 3 juni als opvolger van Robin Konings voor de VVD geïnstalleerd in de gemeenteraad.

Met het toetreden tot de fractie heeft hij met onmiddellijke ingang zijn functie als algemeen bestuurslid voor de VVD Teylingen neergelegd. 

Commercieel manager

De Werker, vader van twee dochters, is woonachtig in Sassenheim en werkzaam als commercieel manager bij een internationale luchtvaartmaatschappij en verantwoordelijk voor Oost-Europa. In deze functie houdt hij zich met name bezig met communicatie, bestemmingsontwikkeling en productpositionering. Daarnaast is hij tevens gecommitteerde bij de Breda University of Applied Science. 

Uit het bestuur, in de fractie

Monique de la Rie, fractievoorzitter VVD: "We zijn blij dat we snel hebben kunnen schakelen. Kardien is geen onbekende in de VVD Teylingen en we zijn blij dat hij ons team komt versterken". Bob Keeven, voorzitter: "Het is erg jammer dat Kardien nu geen lid meer is van het bestuur, maar ik weet ook dat we hiermee de fractie op sterkte kunnen houden. Het bestuur wenst hem dan ook veel succes toe’’. 

Uit de krant