Afbeelding
Foto: pr.

Scouting Scojesa deze zomer voor iedereen

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • Alle jeugdgroepen van Scouting Scojesa op vrijdag en zaterdag zijn weer begonnen, en draaien programma volgens een speciaal protocol. De versoepeling van coronamaatregelen voor jongeren tot 18 jaar geeft scouts de ruimte om het scoutingspel te spelen met aangepaste richtlijnen. In deze tijd waarin er nog niet voor elk kind wat te doen is, en sommige sporten nog niet begonnen zijn, wil Scojesa niet-leden graag uitnodigen om mee te komen doen.

Wereldwijd zijn er meer dan 40 miljoen meiden en jongens lid van scouting. Bij scouting maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is een veilige en leerzame speelomgeving.

Bruggen bouwen

Bij Scojesa krijg je het beste van alles. Van paaltjesvoetbal tot knutselen, van een brug bouwen tot ren-je-rot en van een vossenjacht tot een horrorkamp. De scouts hebben een eigen terrein om lekker buiten te spelen. Daarbij werken kinderen samen met leeftijdsgenoten en wordt het programma iedere week begeleid door enthousiaste vrijwilligers.

Gratis meedoen

Laat je uitdagen, en draai tot de zomervakantie vrijblijvend en gratis mee bij de scouts van Sassenheim. Graag wel van te voren aanmelden via bestuur@scojesa.nl. Doe dit uiterlijk de woensdag vóór de opkomst. Meer informatie op www.scojesa.nl.

Uit de krant