Nomineer een lokaal initiatief voor de Teylinger Prijs | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
In 2017 won Kunst in 't Overbosch een van de Teylinger Prijzen.  | Foto: archief/MV
In 2017 won Kunst in 't Overbosch een van de Teylinger Prijzen. | Foto: archief/MV (Foto: Marieke Voorn)
Teylingen

Nomineer een lokaal initiatief voor de Teylinger Prijs

Teylingen • Er kan weer genomineerd worden voor de Teylinger Prijs. Ieder initiatief of project van een vrijwilligersorganisatie of van een groep inwoners kan worden voorgedragen aan de jury. Aanmelden voor de tweede ronde kan tot maandag 14 september om 12.00 uur.

De prijs is ontstaan omdat de gemeente Teylingen blij is met de inzet van vrijwilligers en inwoners. Door hun inzet doen ze veel om de woon- en leefomgeving prettiger te maken. Om die waardering van de gemeente te laten blijken en zichtbaar te maken, bestaat de Teylinger Prijs. Iedereen mag een initiatief nomineren, dat kan een eigen project zijn, of dat van een ander. De winnaars worden onder media-aandacht bezocht door de jury en ontvangen het bedrag van 250 euro. Ook de niet-winnende nominaties krijgen aandacht. Er bloeit zoveel moois in Teylingen, maak het zichtbaar via de Teylinger Prijs.

Criteria

De jury bestaat uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid en een gemeentemedewerker. Zij beoordelen de inzendingen op drie criteria: het initiatief of project duurzaam verbindend, inspirerend voor andere inwoners of vrijwilligersorganisaties en het draagt bij aan de samenleving en/of het verenigingsleven. De jury neemt na de sluitingsdatum contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit, en om te horen waar de inzender behoefte aan heeft.

Eerste ronde niet uitgereikt

Voor de eerste ronde werden twee projecten genomineerd. Er is in die ronde geen prijs uitgereikt, omdat beide helaas niet aan alle criteria voldeden. Met name op het punt van duurzaamheid en borging van de twee nominaties was de jury niet overtuigd. De genomineerden zullen in het najaar in de schijnwerper worden gezet, samen met de genomineerden van de tweede ronde. Op de website van Welzijn Teylingen is meer informatie te vinden, evenals het aanmeldformulier: www.welzijnteylingen.nl klik op vrijwilligerswerk/Teylinger prijzen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>