Logo deteylinger.nl
Staand van links naar rechts: Mary van Putten (JvBfonds),  Loes Massaro (wijkregisseur), Arno van Kempen (wethouder), Carel van der Wijngaard en Ria van Werkhoven (Kringloopwinkel Voorhout). Zittend van links naar rechts mevrouw Stijnman en mevrouw Visser (initiatiefnemers).
Staand van links naar rechts: Mary van Putten (JvBfonds), Loes Massaro (wijkregisseur), Arno van Kempen (wethouder), Carel van der Wijngaard en Ria van Werkhoven (Kringloopwinkel Voorhout). Zittend van links naar rechts mevrouw Stijnman en mevrouw Visser (initiatiefnemers). (Foto: pr.)
Sassenheim

Binnenruimte Gildehof ondergaat metamorfose

Sassenheim • De binnenruimte van appartementencomplex de Gildehof is de afgelopen maanden opgeknapt. Dankzij de inzet van de twee bewoonsters, die sponsoren wisten te vinden en fondsen wierven, heeft de ruimte een ware metamorfose ondergaan.

Afgelopen vrijdagmiddag werd op opgepaste wijze een bedankwoord uitgesproken door bewoners van de Gildehof. Op 25 mei bestond dit appartementencomplex 25 jaar en stond een groot feest op de planning. Dat kon helaas niet door gaan, maar dat was voor twee bewoonsters geen reden om stil te zitten. Mevrouw Stijnman en mevrouw Visser hebben de afgelopen maanden veel tijd en energie gestoken in het opknappen van de gezamenlijke binnenruimte. 

Jacoba van Beierenfonds

Door het werven van fondsen, onder andere een bijdrage van 1.500 euro van het Jacoba van Beierenfonds, het vinden van sponsoren en de inzet van vrijwilligers, heeft de ruimte een ware metamorfose ondergaan. Een opgeknapte keuken met bar, nieuwe tafels en stoelen, nieuwe lik verf en nog veel meer. De buitenplaats is in die tijd ook fantastisch opgeknapt door de woningbouwvereniging de Vooruitgang, nu woonstichting Stek. 

Ook een plan?

Ook een mooi plan om de leefbaarheid in uw buurt te vergroten? Voor advies en tips, neem contact op met het Jacoba van Beierenfonds www.jacobavanbeierenfondsteylingen.nl en de wijkregisseurs Teylingen via www.teylingen.nl.

Meer berichten