Logo deteylinger.nl
Veel van de acts zijn (zoals de trapezes) niet makkelijk naar buiten te verplaatsen. De blijdschap was daarom ook groot toen bekend werd dat de artiesten weer de trainingszaal mochten gebruiken. | Foto: pr.
Veel van de acts zijn (zoals de trapezes) niet makkelijk naar buiten te verplaatsen. De blijdschap was daarom ook groot toen bekend werd dat de artiesten weer de trainingszaal mochten gebruiken. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Warmond

Atleta weer de trapeze in

Warmond • Jeugdcircus Atleta begon vorige week meteen weer met de trainingen in de theaterzaal van ’t Trefpunt. Na een voorjaar met veel teleurstellingen wachtte daar een leuke verrassing.

In januari begon het 60-jarige jubileumjaar voor jeugdcircus Atleta. Met een volle agenda én twee jubileumvoorstellingen in de Leidse Schouwburg voor de boeg werd er tot halverwege maart hard getraind. Door de corona-maatregelen zaten de artiesten daarna noodgedwongen thuis en werd alles afgelast. De jubileumvoorstellingen zijn uitgesteld naar 2021. Tijdens de lockdown werd zo goed mogelijk thuis getraind. Vanaf mei trainde Atleta twee keer per week buiten. 

Statiegeldactie

Tijdens de eerste training binnen wachtte bovendien nog een verrassing. In het eerste kwartaal van dit jaar konden klanten van de Albert Heijn Warmond hun statiegeld doneren aan het jeugdcircus. Met de cheque van 670,80 euro spaart Atleta verder voor een nieuwe trapeze.

Meer berichten