Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Zwemles door ouders in de Wasbeek

Sassenheim • In de periode van 20 juli tot en met 30 augustus kan iedereen terecht in zwembad Wasbeek voor een actieve zomervakantie. Er zijn extra openingstijden en er is een nieuwe activiteit voor ouders die met hun kinderen willen blijven oefenen voor de zwemlessen. 

Veel doelgroepen gaan gewoon door en er zijn ook extra mogelijkheden voor recreatiezwemmen en gezinszwemmen. Het gezinszwemmen is voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Het recreatiezwemmen is voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar. Er is een vast rooster voor de weken gemaakt, die te vinden is op de website. Naast de reguliere activiteiten is er ook een nieuwe activiteit in het zwembad: Zwemles door ouders.

Zwemles door ouders

De zwemlessen gaan niet door tijdens de zomervakantie, maar het zwembad geeft ouders de mogelijkheid om wel te blijven oefenen met onderdelen van de zwemlessen. Tijdens deze oefenuurtjes kunnen ouders gebruikmaken van Zwemstuurkaarten die ook tijdens de lessen gebruikt worden. Tevens staat er een zweminstructeur klaar voor advies.

Fit en Vitaal 50plus

De activiteit Fit en Vitaal 50plus is weer terug zoals gewend. Vanaf 21 juli vindt deze activiteit weer plaats op dinsdag en donderdag tussen 10.00 tot 11.45 uur. Deelnemers blijven gewoon telefonisch inschrijven en ook de anderhalve meter wordt na de activiteit gehandhaafd.

Maatregelen

In het zwembad gelden nog steeds verschillende maatregelen. Kijk op de website onder het kopje 'activiteiten' voor de protocollen en informatie per activiteit. Voor alle openingstijden van het zwembad kijk op www.stiwa.nl/sport-en-recreatiecomplex-wasbeek/openingstijden .  

Meer berichten