Logo deteylinger.nl
Present Bollenstreek is enthousiast over de hoeveelheid Zomerpakketten waarmee ze gezinnen blij hebben kunnen maken.
Present Bollenstreek is enthousiast over de hoeveelheid Zomerpakketten waarmee ze gezinnen blij hebben kunnen maken. (Foto: pr)
Regio

Present Bollenstreek deelt recordaantal Zomerpakketten uit

In dit bijzondere jaar was de vraag naar een Zomerpakket erg groot, meldt Present Bollenstreek, de organisatie die een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. 

"We hebben een recordaantal van 164 aanvragen van gezinnen mogen ontvangen. Mede dankzij de aandacht die de pers aan onze actie heeft gegeven, hebben we ook een recordaantal aanmeldingen binnengekregen van mensen die een Zomerpakket voor een gezin wilden samenstellen. Omdat er zoveel mensen waren die voor een ander de zomer extra zonnig wilden maken, betekende dat ook dat we geen enkele aanvraag hoefden te laten liggen. Overweldigd zijn we. Verrast ook door stichtingen, bedrijven en particulieren die artikelen en diensten wilden doneren. Dankzij alle gevers hebben we met elkaar 525 blije gezichten kunnen realiseren! Een absoluut record en een ongelofelijk aantal. Aan alle gevers: van harte bedankt! Zonder jullie was dit nooit werkelijkheid geworden. Dat extra steuntje in de rug en die nét wat zonnigere zomer in deze tijd hebben jullie voor al die gezinnen weten waar te maken. We zijn er stil van. Nogmaals, ontzettend bedankt en we wensen iedereen een heerlijke zomer!"
Meer over Present Bollenstreek vind je op hun website.

Meer berichten