Leny van Schie verzorgde de bloemengroet namens de Zonnebloem.
Leny van Schie verzorgde de bloemengroet namens de Zonnebloem. Foto: pr.

Zonnebloemen van de Zonnebloem

Verenigingen Warmond

Warmond • In het weekend van 15 en 16 augustus waren de kerken van Warmond beide versierd met een grote bos zonnebloemen. Op 15 augustus, het feest van Maria Hemelvaart zetten ze de dienst in de Matthiaskerk luister bij. De volgende dag pronkte een soortgelijke bos in de Protestantse Kerk. Een vrolijke groet van de kleine, maar actieve afdeling Warmond van de Nationale Vereniging De Zonnebloem.

Veel activiteiten van de Zonnebloem liggen stil ten gevolge van de coronacrisis. Veel andere activiteiten gaan gelukkig gewoon door. De bezoekjes van de vrijwilligers aan hun gasten, bijvoorbeeld. De eerder geplande maaltijden werden met medewerking van restaurant De Oude School thuisbezorgd. En nu dus deze bloemengroet aan de kerkgangers. Een groet die na de dienst bij verschillende parochianen en gemeenteleden werd thuisbezorgd – zodat ze weten dat er aan hen gedacht wordt. 

Contact

Meer weten over de activiteiten van de Zonnebloem Warmond? Stelt u prijs op bezoek? Of hebt u interesse actief te worden als vrijwilliger of wie weet in het bestuur? Neem gerust contact op met de secretaris, Lia Smit. Haar mailadres: liasmit1957@hotmail.com

Uit de krant