Logo deteylinger.nl
<p>Bestuursleden Mieneke Reijnders en Cyp Straathof van Herenstraat 63 overhandigen de cheque aan Corne Stigter. &nbsp;</p>

Bestuursleden Mieneke Reijnders en Cyp Straathof van Herenstraat 63 overhandigen de cheque aan Corne Stigter.  

(Foto: pr.)
Voorhout

Digitaal vermaak gedoneerd door Kringloop Herenstraat 63 Voorhout.

Voorhout • Kringloopwinkel Herenstraat 63 doneert een heel groot deel van zijn opbrengsten aan goede doelen uit de gemeente Teylingen, en aanliggende gemeenten. Vorige week aan de woongroep van ’s Heerenloo, Dirck Verhagenstraat 5 in Voorhout.

De Dirck Verhagenstraat 5 is één van de groepswoningen van ’s Heerenloo voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden. Deze groepswoning biedt begeleid wonen, een veilig thuis en een huiselijke sfeer. De bewoners hebben een verstandelijke en soms lichamelijke beperking. 

Sinds de beperkende maatregelen voor corona mogen de bewoners niet naar hun dagopvang. De vrijwilligers van Kringloop Herenstraat 63 Voorhout begrijpen heel goed dat voor deze groep mensen de wereld erg klein wordt wanneer de dagbesteding vervalt. Vaak is dit het enige contact ‘buitenshuis’.

De donatie, een virtueel aquarium.

Een van de begeleidsters Lydia van Egmond deed een aanvraag voor een virtueel aquarium. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is rustgevend en is tegelijkertijd fascinerend om naar te kijken door de mooie kleuren en draaiende objecten. Cyp Straathof en Mieneke Reijnders togen naar de Dirck Verhagenstraat om daar een cheque voor de aanschaf van het aquarium te overhandigen. 

“Voor onze bewoners is dit een belangrijk apparaat. Het brengt hen ontspanning. We zullen de hoekkast zo plaatsen, dat iedereen vanuit verschillende hoeken van onze huiskamer ervan kan genieten”, geeft medewerker Corne Stigter aan tijdens de overhandiging van de cheque van 595 euro.

Donatie aanvragen

Ook een aanvraag doen voor uw vereniging of stichting? Lever een schriftelijk verzoek in bij de winkel in Voorhout. In dit verzoek kunt u aangeven voor welk doel de aanvraag wordt gedaan en waarvoor de donatie wordt aangevraagd. Vergeet ook niet uw contactgegevens te vermelden. De medewerkers van de winkel bekijken welke aanvragen in aanmerking komen voor een gift.

Meer berichten