De ondertekening van de hernieuwde samenwerking tussen Ter Leede en Play2Improve.
De ondertekening van de hernieuwde samenwerking tussen Ter Leede en Play2Improve. Foto: pr.

Jeugd geniet van voetbal tweedaagse bij Ter Leede

Sport Sassenheim

Sassenheim • Onder een dreigende wolkendek heeft tijdens de herfstvakantie een tweedaagse ochtendtraining plaatsgevonden van Play2Improve bij Ter Leede. Er waren in totaal meer dan 60 aanmeldingen vanuit de hele regio, die in verschillende leeftijdsgroepen werden ingedeeld. De trainingssessies bestaan uit diverse trainingsvormen en de ochtend werd afgesloten met een klein toernooitje. 

De impact van corona was gelukkig erg beperkt. Vanwege het geldende beleid waren de kantine en kleedkamers niet open, maar alle spelers zijn dit inmiddels wel gewend op de zaterdagochtend. “Iedereen komt al in tenue naar de vereniging. Helaas blijft het jammer dat ouders of opa’s en oma’s niet kunnen kijken. Gezien de reacties van alle spelers heeft iedereen genoten van twee dagen voetballen. We komen dan ook volgend jaar zeker terug,” aldus Kevin Compier van Play2Improve.

Euroleague trainingen

Tussen de trainingen door is de samenwerking tussen Play2Improve en Ter Leede ook geformaliseerd. Jeugdvoorzitter Martin Nuninga: “We zijn blij met de ondersteuning bij diverse trainingen door de ervaren trainers. We zullen daarnaast meer gaan kijken hoe de samenwerking met andere activiteiten gedurende het jaar verder kunnen worden uitgebreid. De ondersteuning wordt nu gedaan middels training van aantal bovenbouw teams en op woensdagmiddag voor de euroleague (voor spelers van 6 jaar). De euroleague traint op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur en iedereen kan vrijblijvend een paar keer meetrainen.”

Uit de krant