Afbeelding
Foto: pr.

Myrthe van Ruiten schrijft gedichtenbundel over ‘Verdwaalde gedachtes’

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Het nieuwe boek ‘Verdwaalde gedachtes - Een gedichtenbundel over liefde, verdriet en onzekerheid’ van Myrthe van Ruiten is op vrijdag 30 oktober verschenen.

Myrthe van Ruiten komt uit Sassenheim, en is nu woonachtig in Eindhoven. Dankzij haar autisme, ADHD en angststoornis heeft zij een bijzondere kijk op de wereld ontwikkeld.

Ze begon met het schrijven van gedichten voornamelijk om haar gevoelens te omschrijven en begrijpen. Ze is dan ook op jonge leeftijd begonnen met schrijven en besloot dit jaar na het overlijden van haar oma haar boek uit te brengen, aan wie het boek dan ook is opgedragen.

Over het leven

Verdwaalde gedachtes is een gedichtenbundel over het leven. Specifiek de kijk op het leven vanuit het perspectief van ‘Het meisje met de hond’, Myrthe van Ruiten. Verdwaalde gedachtes zijn dan ook daadwerkelijk verdwaalde gedachtes; dingen die je je laat ‘s avonds vaak pas realiseert of dingen die je naderhand beseft, die in deze gedichtenbundel door middel van melodieus rijm op een rijtje worden gezet. Afwisselend van dromerige gedachtes tot concrete gedachtes en conclusies. Hoe zou het zijn om in een (onhaalbare) Utopie te leven?

De gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en kost 15,99 euro. ISBN: 9789464037814.

Uit de krant