Afbeelding
Foto: pr.

Kledingbank Teylingen gaat weer open

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Kledingbank Teylingen gaat vanaf dinsdag 17 november weer open en vanaf dan kan er ook weer kleding worden ingeleverd. En vanaf 19 november mag er ook weer kleding worden gehaald.

Er is op dit moment alleen behoefte aan winterkleding voor volwassenen en voor kinderen vanaf maat 98. Er mogen niet meer dan vijf zakken per persoon worden ingeleverd. De kleding moet draagbaar en schoon zijn en worden aangeleverd in gesloten plastic zakken (dus geen koffers). De kleding kan worden ingeleverd op dinsdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdagen van 13.30 tot 16.00 uur in de groene en grijze containers die bij de voordeur van de Kledingbank staan. Bij bezoek aan de Kledingbank gelden nog steeds de volgende regels: Niet meer dan vier cliënten tegelijkertijd in de winkel (één persoon per huishouden), houd anderhalve meter afstand, was de handen bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje is verplicht en blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten, zoals hoesten, niezen en/of koorts.

Kledingbank Teylingen is gevestigd aan de Parklaan 176d in Sassenheim. Rijdt vanaf de Parklaan het terrein bij de brandweerkazerne op. Ga rechtsom het gebouw naar de achterzijde.  

Uit de krant