Wereldwinkel Sassenheim reikt prijzen uit
Logo deteylinger.nl
Een compilatie van de uitreiking, met drie keer de voorzitter die de prijswinnaars een cadeaubon mag overhandigen.
Een compilatie van de uitreiking, met drie keer de voorzitter die de prijswinnaars een cadeaubon mag overhandigen. (Foto: pr.)
Sassenheim

Wereldwinkel Sassenheim reikt prijzen uit

Sassenheim • Omdat iedereen ten gevolge van de corona-maatregelen meer thuis zit, had de Wereldwinkel Sassenheim een puzzelprijsvraag in de vorm van een woordzoeker uitgeschreven. Uit de vele goede inzenders zijn vier prijswinnaars getrokken.

Onder klanten in de winkel en via de website en Facebook is de puzzel gedurende de maand oktober verspreid. Iedereen kon meedoen en uiterlijk 8 november de oplossing inleveren. De woordzoeker bestond uit 37 productnamen uit de Wereldwinkel. Die als ze waren gevonden en weggestreept de slagzin ‘Eerlijk waar het staat bij ons klaar’ opleverden. 

Uitreiking

Afgelopen zaterdag werden, met (corona) tussenpozen voor de winkel, de winnaars ontvangen door de voorzitter. De dames Olckers, Smit en Jong ontvingen allen cadeaubonnen van respectievelijk 40, 15 en 10 euro/ Helaas moest de tweede prijswinnares Mw. Deurman verstek laten gaan. Zij ontvangt haar prijs op een later tijdstip.

Meer berichten