BPT-voorzitter Guy Seelen haalt een banketlekker op bij de bakker.
BPT-voorzitter Guy Seelen haalt een banketlekker op bij de bakker. Foto: pr.

Gedicht en geschenk voor leden Business Platform Teylingen

Zakelijk Teylingen

Teylingen • Geen events voor Business Platform Teylingen (BPT) de afgelopen tijd. Hierop besloot het bestuur om het in deze sinterklaasperiode over een andere boeg te gooien. Het bestuur schreef een sinterklaasgedicht aan haar leden. Op vertoon van dit gedicht konden zij bij Ammerlaan Bakkers in de drie kernen hun smakelijke attentie ophalen. 

Corona gooit roet in het eten, figuurlijk en misschien ook wel bijna letterlijk. Geen bijeenkomsten met BPT-leden, een mondkapjesplicht en een hoop onzekerheden bij de Teylingse ondernemers. Het bestuur van BPT werkt hard om de belangen te behartigen van haar leden door o.a. te overleggen met de gemeente, ondernemersverenigingen en diverse organisaties. Op deze manier wil zij haar leden steunen in deze gekke tijd.

Smakelijk

Naast dit soms onzichtbare werk achter de schermen is er af en toe ook tijd voor iets luchtigs. Normaal gesproken treffen de leden elkaar maandelijks bij de events, maar nu dit niet kan bedacht het bestuur iets anders. Dit jaar schreef zij een sinterklaasgedicht aan alle leden. Recent ontvingen de leden het gedicht en konden zij op vertoon hiervan bij de bakker - gevestigd in de drie kernen Sassenheim, Voorhout en Warmond - hun roomboter amandelletter ophalen. Een smakelijke attentie zo net voor pakjesavond, zonder ‘roet in het eten’.

Uit de krant