Een drietal leden van het Genootschap en burgemeester Carla Breuer.
Een drietal leden van het Genootschap en burgemeester Carla Breuer. Foto: pr.

Ondanks coronamaatregelen tóch een kerstlunch

Verenigingen Warmond

Warmond • Inmiddels al voor het vijfde jaar heeft Genootschap de Jeneverboom in samenwerking met Bistro La Croûte in Warmond een kerstlunch voor dorpsgenoten georganiseerd. Afgelopen donderdag werden mensen die in deze donkere dagen wat extra aandacht kunnen gebruiken in de watten gelegd. Uiteraard volledig corona-proof is het met hulp van een groot aantal sponsors en vrijwilligers toch gelukt dit mooie evenement te organiseren.

Burgemeester Carla Breuer was aanwezig bij het (thuis)bezorgen van de maaltijden. Zij was erg te spreken over het initiatief: “Heel erg fijn dat er toch aandacht is voor mensen die dat nodig hebben.” Bijzonder aan deze “lustrum uitgave” van de kerstlunch was dat alle gasten iemand konden uitnodigen zodat er toch niemand alleen was tijdens deze kerstdis. Bij de vorige edities was juist het samenzijn en voorlezen van het kerstverhaal één van de hoogtepunten. Er waren dit jaar zeventig aanmeldingen dus er moesten 140 maaltijden worden bereid. 

Het initiatief werd mogelijk gemaakt door: Huisartsenpraktijk Warmond, Bloemenwinkel Passie, Smaeck, Sligro groothandel, Albert Heijn Warmond, Bistro La Croûte, Boek Kado Enzo, Genootschap de Jeneverboom en Groenten en fruithandel de Wijs.

Uit de krant