Pascal Roffelsen (TC), Frank Bloemenheuvel (hoofdtrainer) en Ton van Bladeren (TC).
Pascal Roffelsen (TC), Frank Bloemenheuvel (hoofdtrainer) en Ton van Bladeren (TC). Foto: pr.

Foreholte en hoofdtrainer Bloemheuvel voor minimaal een seizoen samen door

Sport Voorhout

Voorhout • Frank Bloemheuvel en voetbalvereniging Foreholte zijn meer dan tevreden met elkaar. De Voorhoutse vereniging is dan ook zeer verheugd te melden dat de samenwerking met minimaal een jaar (seizoen) zal worden verlengd. 

Het was de bedoeling om na de training(en) van diverse groepen (in verband met de corona beperkingen) de selectie op 17 december door de hoofdtrainer samen met de technische commissie en een delegatie van het hoofdbestuur hiervan op de hoogte te stellen. Door de recente verscherpte maatregelen heeft dit inmiddels op een alternatieve manier plaatsgevonden.


Talentvolle spelers

De ambitieuze club en trainer blijven de weg volgen richting de eerste klasse. Bloemheuvel is blij gestemd met de verlenging: “Ik heb het naar mijn zin bij Foreholte, er zit veel potentie in de groter wordende groep jonge talentvolle spelers ”. Foreholte is partnerclub van Ajax en geheel in deze filosofie past het dan ook dat de jeugd de kans krijgt om zich te ontwikkelen en daar is Frank Bloemheuvel de ideale trainer voor. Daarnaast is er een goede mix met de meer ervaren spelers die zich ook goed kunnen vinden in zijn plannen en met zijn werkwijze. Bloemheuvel maakt spelers echt beter, het bouwen gaat verder.

Uit de krant