Logo deteylinger.nl
<p>Als Gaston aanbelt, is dat bijna altijd met goed nieuws. In Warmond maakt hij in 2018 vier inwoners blij met de straatprijs. | Foto: pr./Roy Beusker Fotografie</p>

Als Gaston aanbelt, is dat bijna altijd met goed nieuws. In Warmond maakt hij in 2018 vier inwoners blij met de straatprijs. | Foto: pr./Roy Beusker Fotografie

(Foto: pr./Roy Beusker Fotografie)
Voorhout

PostcodeKanjer valt op Voorhoutse postcode 2215

Voorhout • De PostcodeKanjer van de Nationale Postcode Loterij is gevallen in Voorhout. Dat meldt Omroep West. In Voorhout wordt 54,9 miljoen verdeeld. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. 

De winnende postcode is 2215. In totaal spelen er 4796 loten mee in deze wijk. De 54,9 miljoen euro wordt voor de helft verdeeld onder de deelnemers die meespelen in de winnende wijk. De andere helft gaat naar de deelnemers van de winnende postcode aangevuld door de twee letters. Die letters worden later bekendgemaakt. 

Iedere deelnemer met de postcode 2215 wint op zijn minst 6.107,08 per lot. Dat kan eventueel nog oplopen. 

In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen, stelt de loterij dit jaar de winnaars op een persoonlijke manier op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald. 

Brief

Op de eigen website maakt de Postcode Loterij pas vrijdag de winnaars bekend, valt te lezen. “Alle wijkwinnaars van de PostcodeKanjer ontvangen deze week een brief van de Postcode Loterij. Aanstaande vrijdag verschijnt de winnende wijkcode op onze website.”

Meer berichten