DE-punten inleveren voor de Voedselbank kan nog tot 13 februari
Logo deteylinger.nl
<p>Bij diverse supermarkten kunnen klanten hun Douwe Egberts waardepunten inleveren. De Lions Clubs zorgen ervoor dat ze bij Douwe Egberts terechtkomen en dat de voedselbanken er pakken koffie voor terugkrijgen.</p>

Bij diverse supermarkten kunnen klanten hun Douwe Egberts waardepunten inleveren. De Lions Clubs zorgen ervoor dat ze bij Douwe Egberts terechtkomen en dat de voedselbanken er pakken koffie voor terugkrijgen.

(Foto: pr)
Teylingen

DE-punten inleveren voor de Voedselbank kan nog tot 13 februari

Lionsclubs Warmond Slot Teylingen en Bollenstreek zamelen nog steeds waardepunten in voor de negende Lions-Douwe Egberts actie. Punten inleveren kan tot 13 februari bij AH Sassenheim, AH Voorhout, Plus Voorhout en Boekhandel Wagner in Sassenheim. 

Douwe Egberts zet het totaal aantal punten om in pakken koffie welke direct ten goede komen aan de Voedselbanken in Teylingen, Hillegom en Lisse.
Bij de Voedselbanken komen mensen die tijdelijk niet zelf hun voedsel kunnen betalen. Met hulp kunnen zij een paar dagen goed eten en is er ruimte om problemen aan te pakken.Veel koffiedrinkers sparen DE punten om ze op enig moment te verzilveren voor een cadeau. Hartstikke leuk natuurlijk. De Lionsclubs zouden het een geweldig cadeau vinden als (een deel van) die punten de komende weken in de verzamelboxen terecht komen zodat mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbanken in onze regio, juist in deze periode ook kunnen genieten van een lekker kopje koffie.

Meer berichten