Logo deteylinger.nl
<p>&ldquo;Onze sneeuwpop staat voor onze plaatselijke apr&egrave;s skihut in onze voortuin,&rdquo; schrijft de familie Velema uit de Apollostraat in Sassenheim. &ldquo;De hut is zeer geliefd bij alle kinderen uit de buurt, met iedere keer weer een ander thema. We hebben ook een foto van de sneeuwpop met een TOP sjaal, omdat onze zoon Stefan op korfbal zit en groot fan is van TOP.&rdquo;</p>

“Onze sneeuwpop staat voor onze plaatselijke après skihut in onze voortuin,” schrijft de familie Velema uit de Apollostraat in Sassenheim. “De hut is zeer geliefd bij alle kinderen uit de buurt, met iedere keer weer een ander thema. We hebben ook een foto van de sneeuwpop met een TOP sjaal, omdat onze zoon Stefan op korfbal zit en groot fan is van TOP.”

(Foto: pr.)
foto Teylingen

Sneeuwpoppen zijn geen stilzitters

Teylingen • De sneeuwpoppen in onze gemeente zijn niet allemaal stilzitters, zo bleek uit de inzendingen die de redactie vorige week ontving na onze oproep voor de leukste sneeuwpop van Teylingen. 

Carnaval vieren, skiën (en onderuit gaan), en daarna de roes uitslapen, het zijn enkele grepen uit de inzendingen die we binnenkregen. In dit artikel staan alle sneeuwpoppen. Klik op de foto en lees wat inzenders over hun sneeuwpoppen schrijven.

De directie van Verhagen maakt volgende week bekend wie, uit alle inzenders uit de regio, de twee prijswinnaars zijn.

Meer berichten