Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Privé winkelen ook mogelijk bij de Paraplu

Voorhout • De Paraplu, winkel met een missie, is al vanaf half december gesloten. De laatste weken verkopen ze -na aanvraag per app of telefoon- artikelen uit de etalage. Wekelijks wordt de etalage aan de Herenstraat 92 vernieuwd. Vanaf woensdag 3 maart biedt de overheid niet-essentiële winkels de ruimte voor privé winkelen. Dat is winkelen op afspraak met maximaal twee klanten tegelijkertijd.

De Paraplu grijpt deze kans om klanten weer direct vanuit de winkel te laten zoeken naar passende kinder- en dameskleding, woonaccessoires en cadeaus met een verhaal. Het sociaal café blijft nog gesloten.

Winkelen op afspraak kan door te bellen, appen of mailen (minimaal vier uur van te voren). Een klant hoort wanneer hij of zij welkom is, dat is dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en 14.00 en 16.00 uur, en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Een bezoek aan de Paraplu duurt maximaal 20 minuten en kan alleen individueel. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen. Contact opnemen kan via 06-46406727 of 06-34826287. Het privé winkelen is voorlopig mogelijk tot 16 maart. Bij nieuwe maatregelen vanuit de overheid wordt de verkoopmogelijkheid eventueel aangepast.

Kleding gezocht

Door middel van hergebruik van kleding staat de Paraplu voor duurzaamheid. Vanwege de sluiting, loopt de inbreng van kleding achter. Met spoed zoeken ze goede dames- en kinderkleding voor lente en zomer. Inbrengers kunnen de kleding schenken of 40 procent van de verkoopprijs ontvangen. Bel of app om de goede en gewassen kleding bij de Paraplu aan te bieden.

Statiegeldactie

De Paraplu financieel steunen kan ook door statiegeld te doneren. Deze maand kunnen lege flessen bij Albert Heijn Voorhout ingeleverd worden voor het goede doel. De opbrengst gaat naar De Paraplu.

Meer berichten