De verkiezingsperiode betekent voor de postafdeling van MareGroep een drukke tijd. |
De verkiezingsperiode betekent voor de postafdeling van MareGroep een drukke tijd. | Foto: Jeanette van Starkenburg

MareGroep draagt steentje bij aan verkiezingen

Politiek Voorhout

Voorhout • MareGroep draagt, in de periode naar de Tweede Kamerverkiezingen, een steentje bij als het gaat om de verspreiding van stempassen én kiesbiljetten in de regio. Daarnaast faciliteert MareGroep dit jaar een stembureau voor de inwoners van de gemeente Teylingen.

De verkiezingsperiode betekent voor de postafdeling van MareGroep een drukke tijd met het verspreiden van alle geadresseerde stempassen in de regio. Daarnaast verzorgen zij al twaalf jaar de bezorging van duizenden kiesbiljetten bij alle inwoners van Oegstgeest. Een klus die zij graag op zich nemen en uitvoeren.

“Het is altijd een drukke, maar mooie tijd rond verkiezingen voor onze postbezorgers” vertelt Sjaak Laarman, hoofd van de afdeling post binnen MareGroep. “Door de jaren heen is er een routine ontstaan in de voorbereiding waardoor de verspreiding soepel verloopt. Veel medewerkers maken graag de extra rondes voor de verspreiding van de kiesbiljetten en andere collega’s nemen hun werkzaamheden dan weer waar. Een mooie samenwerking!”


Dit jaar is MareGroep ook gevraagd mee te denken in het faciliteren van een stembureau tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Een deel van de bedrijfsruimte aan de Nijverheidsweg in Voorhout is hiervoor beschikbaar gesteld.

Uit de krant