| Foto: pr. / www.ombudsman.nl
| Foto: pr. / www.ombudsman.nl Foto: pr.

Belastingspreekuur bij de bibliotheek

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Inwoners van de gemeente Teylingen kunnen hulp krijgen bij het invullen van de belastingaangifte. Hiervoor kan gebeld worden voor een afspraak voor het Belastingspreekuur in de bibliotheek in Sassenheim (Kerklaan 42). Vragen over het belastingformulier kunnen hier ook gesteld worden.

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Daarom staan belastinginvullers van Seniorenvereniging Teylingen in maart en april klaar om te helpen bij het invullen van belastingaangiftes. Wil je dat een belastinginvuller jou helpt? Bel dan tijdens het telefonisch spreekuur naar de Bibliotheek en maak een afspraak om samen met de belastinginvuller een machtigingscode aan te vragen. Daarvoor heb je je Burgerservicenummer (BSN-nummer) nodig. Zodra de machtigingscode binnen is, komt de belastinginvuller bij jou thuis de aangifte invullen.

Aanvragen

De kosten voor deze service bedragen 25 euro. Om voor deze hulp in aanmerking te komen moet je inwoner zijn van de gemeente Teylingen en mag je jaarinkomen niet hoger zijn dan 35.000 euro (alleenstaanden) of 50.000 euro (voor gehuwden en samenwonenden).

De spreekuren zijn op donderdag 25 maart van 11.00 tot 13.00 uur, woensdag 7 april van 14.00 tot 16.00 uur, donderdag 15 april van 18.30 tot 19.30 uur, dinsdag 20 april van 14.00 tot 16.00 uur. Ook is het mogelijk om op afspraak in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online belastingaangifte in te vullen en te printen met een veilige computer en internet.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier zijn ook de telefonische spreekuren en telefoonnummers van de Bibliotheek Bollenstreek te vinden voor het maken van een afspraak.

Uit de krant