Zonnebloem Sassenheim bezorgt paasverrassingen
Logo deteylinger.nl
Voorzitter Lia Ligthart met de paascadeautjes.
Voorzitter Lia Ligthart met de paascadeautjes. (Foto: pr.)
Sassenheim

Zonnebloem Sassenheim bezorgt paasverrassingen

Sassenheim • De Zonnebloem Sassenheim kan nog geen activiteiten organiseren, maar wil haar gasten met een verrassing toch een fijne Pasen bezorgen.

Het is al zo lang geleden dat het bestuur van Zonnebloem Sassenheim een activiteit organiseerde en zo haar gasten ontmoette tijdens een gezellige activiteit. De laatste keer was medio oktober waar er op twee momenten van een etentje werd genoten. Tijdens de aansluitende maanden is op verschillende manieren geprobeerd contact te houden met de gasten en medewerkers. Zo zijn er kaartjes bezorgd, is een decembercadeautje gebracht en begin dit jaar een puzzelboekje. Door de medewerkers is regelmatig contact gezocht met de gasten die normaal gesproken bezocht worden. Voor dit voorjaar stonden activiteiten op het programma zoals een bezoek aan Keukenhof, een spelletjesmiddag, een etentje en een rondvaart. De Zonnebloem hoopt dat, als de vaccinaties zijn gezet, er weer snel mogelijkheden komen om iets te organiseren. Zover is het echter nog niet; om die reden heeft het bestuur gezorgd dat er een paasverrassing is gemaakt, die vooraf aan het paasweekend door de bestuursleden bij de gasten en medewerkers worden bezorgd en hen daarmee prettige paasdagen te wensen.

Geïnteresseerden die nog niet op de gastenlijst van Zonnebloem Sassenheim staan kunnen contact opnemen met secretaris Gerard van der Horst via 0252-214759.

Meer berichten