Logo deteylinger.nl
<p>Bestuurslid Joke van der Hulst organiseert de lotenverkoop. | Foto: pr.</p>

Bestuurslid Joke van der Hulst organiseert de lotenverkoop. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Zonnebloem verkoopt loten op gepaste afstand

Warmond • De landelijke lotenverkoop van de Zonnebloem is op dinsdag 20 april van start gegaan. Ook in Warmond liggen de loten klaar, maar het huis aan huis verkopen gaat net als vorig jaar met in achtneming van de coronamaatregelen.

De komende weken worden op zoveel mogelijk Warmondse adressen enveloppen bezorgd van de Zonnebloem. Daar staat precies op hoe de lotenverkoop in zijn werk gaat. In de envelop kan het gepaste geld worden gedaan, waarna de envelop naar het adres kan worden gebracht dat wordt vermeld. Contactpersoon Joke van der Hulst zal er voor zorgen dat de bestelde loten zo snel mogelijk daarna bij de kopers thuisgebracht worden. Deze veilige manier om loten te verkopen heeft vorig jaar heel goed gewerkt.

Van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat het grootste deel naar de Warmondse afdeling van de Zonnebloem. Daarvan kunnen weer allerlei activiteiten worden georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking. De attenties die de mensen ontvangen worden zeer op prijs gesteld. Zoals een bloemetje, chocolaatje, gereduceerde bezorgmaaltijd of een kaars in de vorm van een zonnebloem. Nog geen envelop in de bus ontvangen, stuur dan een e-mail naar zonnebloemlotenwarmond@ziggo.nl..

Meer berichten