Afbeelding
Foto: pr.

Jan Steen Culinair: Take-away wandeling op 5 en 13 mei

Activiteiten Warmond

Warmond • Zes Warmondse restaurants organiseren ‘Jan Steen Culinair’, een take-away wandeling rond het thema Jan Steen. Op woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) en donderdag 13 mei (Hemelvaart) kunnen deelnemers een middag op pad om actief te genieten. De culinaire wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Warmond aan de Kaag.

Lopend tussen de verschillende restaurants komen de wandelaars langs de mooiste plekken in het historische dorp – inclusief uitstapjes naar het bos van Huys te Warmont en het strand bij Koudenhoorn. Onderweg kunnen ze ook kennismaken met leven en werk van schilder en levensgenieter Jan Steen, die enkele jaren in Warmond woonde en werkte. De deelnemende restaurants serveren een passend gerechtje.

Jan Steendorp

“Leuk om dit gezamenlijk te organiseren, na de lastige maanden die we achter ons hebben”, aldus Arjen Kunkeler van Bistro La Croûte. “Deze middagen kunnen we de veelzijdige horeca in het dorp presenteren én Warmond weer even op de kaart zetten als Jan Steendorp.”

De deelnemende restaurants zijn Restaurant De Moerbei, Bistro La Croûte, Grand-Café De Oude School, Brasserie Coazy, Ristorante Caruso en Restaurant Het Wapen van Warmond. Tickets kosten 45 euro per persoon. Deelnemers kunnen starten tussen 12.00 en 13.30 uur. Tot 17.00 uur is er gelegenheid om de gerechtjes af te halen. Meer informatie en ticketverkoop via jansteendorp.nl.

Uit de krant