Afbeelding
Foto: pr.

Geslaagde Panna-ochtend voor de jeugd bij Ter Leede

Sport Sassenheim

Sassenheim • Met een grote glimlach op het gezicht deden de jeugdspelers van Ter Leede mee met het Panna-toernooi. In de stromende regen werd fanatiek gevoetbald. 

Onder een dreigende lucht stonden zaterdag 8 mei om 9.00 uur de eerste spelers te wachten voor de inschrijving. Iedere speler kreeg een mooi oranje tenue en werd ingedeeld in zijn of haar leeftijdscategorie. Onder leiding van de “Panna” trainers werd een afwisselend programma afgewerkt. Voor de pauze veel techniek oefeningen en later afwerken op doel. Hierna werden verschillende kleine partijvormen gespeeld waarbij soms het doel was om te scoren of de bal in bezit te houden. Tot vreugde van alle spelers werd de ochtend afgesloten met een groot partijspel.


Talenten uitgekozen

Ondanks dat het in het laatste uur regende liepen alle spelers met een grote glimlach van het veld. Voor een aantal kwam daarna nog een leuke verrassing omdat per leeftijdscategorie een speler werd uitgekozen om in een vervolg dag met andere talenten nog een vergelijkbare ochtend te beleven. Voor Ties, Jette, Mohammed, Quinten en Jayden, James en Floris zal dit vervolg in de herfstvakantie plaatsvinden.

Tot slot, gingen alle spelers naar huis met nog een leuke goodiebag. Al met al een geslaagde ochtend voor iedereen. Dit weekend zal binnen Ter Leede het vervolg van de interne competitie worden opgepakt.

Uit de krant