Afbeelding
Foto: pr./Henk Maat

Opnames voor ‘Typisch Bollenstreek’ in Kringloopwinkel Op Dreef

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • De EO komt dit najaar met het televisieprogramma ‘Typisch Bollenstreek’. Op woensdag 12 mei vonden in Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim de opnames plaats.

Kringloopwinkel Op Dreef is open. Het was dus mogelijk om op woensdag 12 mei voor het EO-televisieprogramma ‘Typisch’ opnames in de winkel te maken. 

Voor dit programma wordt telkens gedurende een langere periode aandacht besteed aan een streek in Nederland om het leven van mooie mensen vast te leggen. Dit voorjaar zijn onder leiding van redacteur Patrick Pouw door cameraman Peter Paul van Oosten opnames gemaakt in de prachtige Bollenstreek. Daarbij volgen ze onder andere de enorme stripfanaat, Peter de Koning uit Lisse, die zowel stripboeken verzamelt als verkoopt. Voor zijn hobby bezoekt hij regelmatig Kringloopwinkel Op Dreef om daar stripboeken te kopen. Het uitzoeken van stripboeken is op de afdeling Boeken op film vastgelegd zodat de kijkers in het najaar in het EO-televisieprogramma ‘Typisch de Bollenstreek’ kunnen zien en horen waarom hij regelmatig bezoekt. Tevens geeft het een aardig inkijkje in Kringloopwinkel Op Dreef te Sassenheim in coronatijd.

Uit de krant