Afbeelding
Foto: pr.

Geslaagde meidentraining bij Ter Leede

Sport Sassenheim

Sassenheim • Ter Leede organiseerde op vrijdag 14 mei een training speciaal voor meiden. De trainers van de vrouwenselectie hadden een mooi spellencircuit bedacht met gevarieerde onderdelen. Techniek, samenwerken in een team, balbeheersing, onderlinge wedstrijdjes en natuurlijk het scoren kwamen aan bod. De meiden zijn daarbij op leeftijd ingedeeld in verschillende teams waardoor er voor iedereen voldoende uitdaging was.

Na afloop van de middag gingen de speelsters naar huis met een bidon die beschikbaar werd gesteld door Accountantskantoor de Lange uit Sassenheim. Het was een bijzonder geslaagde middag, getuige de reacties van de meiden en de vraag wanneer de vervolgtrainingen zijn. 

Extra training

Voor de komende drie weken is voor iedereen die mee heeft gedaan nog een aansluitende training. Over de exacte invulling en tijden worden de ouders geïnformeerd. Heb je vragen over het meidenvoetbal of wil je ook een keer meetrainen, dan kan altijd contact worden opgenomen met Steffi Perfors(steffiperfors@terleede.nl) en Rene Dikhoff (Renedikhoff@terleede.nl).

Uit de krant