Logo deteylinger.nl
<p>Medewerkers bereiden de bezorging van de appeltaartjes voor.</p>

Medewerkers bereiden de bezorging van de appeltaartjes voor.

(Foto: pr.)
Sassenheim

Zonnebloem smult van appeltaart

Sassenheim • Het Pinksterweekend stond op de kalender, wat voor het bestuur van Zonnebloem Sassenheim weer een gelegenheid was om contact te hebben met de gasten en medewerkers. Met steun van AH zijn er, met een wenskaartje voor fijne Pinksterdagen, door heel Sassenheim 100 appeltaartjes rondgebracht naar de gasten en medewerkers, die elkaar helaas al ruim een jaar lang niet hebben kunnen ontmoeten tijdens een van de activiteiten.

Er werd blij verrast gereageerd evenals op de mededeling dat we hopelijk snel een ontmoetingsmoment kunnen gaan vaststellen. Het weer moet nog wat opknappen, maar gekeken wordt naar een middag waar ze op een terras bij elkaar komen voor een kopje koffie of thee.

Loterij

Zoals bekend wordt er jaarlijks een Zonnebloemloterij georganiseerd. Die is vorige maand van start gegaan. Alle medewerkers doen hun best zoveel mogelijk loten te verkopen, want per verkocht lot ontvangt de afdeling 1,50 euro. Een mooie bijdrage aan de, hopelijk snel, te organiseren activiteiten. De verkoop verloopt op verschillende manieren. De medewerkers bezorgen enveloppen waarop een bestelling kan worden doorgegeven. Ook worden er, tijdens persoonlijke contacten, loten onder de aandacht gebracht.


Bestellen is ook mogelijk door het overmaken van een bedrag (2 euro per lot) op rekeningnummer NL29RABO 035 725 8002 t.n.v. Nationale Vereniging Zonnebloem te Sassenheim. Vermeldt bij de overschrijving wel duidelijk het adres en huisnummer plus het gewenste aantal loten. De loten worden bij de besteller in de brievenbus bezorgd.

Het bestuur en de medewerkers van Zonnebloem Sassenheim vertrouwen er op dat, ondanks de aangepaste verkoop, weer een mooi resultaat wordt behaald.

Meer berichten