De overhandiging van de cheque, v.l.n.r.: Kristel Augustinus (persoonlijk begeleider), Elisabeth, Wendy en Krieno Bolt (voorzitter Op Dreef). | Foto: Henk Maat
De overhandiging van de cheque, v.l.n.r.: Kristel Augustinus (persoonlijk begeleider), Elisabeth, Wendy en Krieno Bolt (voorzitter Op Dreef). | Foto: Henk Maat Foto: pr.

Kringloopwinkel Op Dreef helpt ’t Bollenpalet aan nieuwe keramiekoven

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Kringloopwinkel Op Dreef heeft vorige week een cheque van 1.000 euro geschonken aan Creatief Atelier ’t Bollenpalet.

“Wat is dat een mooie bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe glazuur- en keramiekoven!”, reageert Kristel Augustinus van Creatief Atelier ’t Bollenpalet in Sassenheim enthousiast. 

Nieuwe keramiekoven

“Misschien kent u het Creatief Atelier ‘t Bollenpalet wel; een creatief atelier in Sassenheim waar dagelijks mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking dagbesteding ontvangen. De werkzaamheden liggen bij ons op het creatieve vlak. Er wordt geschilderd, getekend, gewerkt met textiel en ook is er een groep keramiek. Jammer genoeg ligt de keramiek groep nu al enige tijd stil omdat onze glazuuroven stuk is. De oven die wij graag aan willen schaffen is een frontlader met een grote inhoud. Dit zal het mogelijk maken dat onze cliënten, de oven, weliswaar met begeleiding, ook zelf kunnen vullen en leeghalen. Deze oven heeft een flink prijskaartje: 6.200 euro. Wij en onze cliënten, zijn dan ook zeer geholpen met deze bijdrage vanuit Kringloopwinkel Op Dreef.”, 

Kringloopwinkel Op Dreef brengt normaal geld bijeen voor het Pastoraal Fonds. Dit fonds heeft als voornaamste doel om hulp te bieden aan mensen die wonen in landen in Oost-Europa. Met deze gift wil Kringloopwinkel Op Dreef laten zien dat ook een plaatselijke organisatie zoals ’t Bollenpalet te Sassenheim niet worden vergeten. 

Uit de krant