Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Regio

Succesvolle Zomerpakkettenactie van Present Bollenstreek

Regio • De zomervakantie is begonnen, maar dat is niet voor iedereen een even leuke periode. Voor de mensen en gezinnen die niet op vakantie kunnen, organiseert Stichting Present Bollenstreek al een paar jaar de Zomerpakkettenactie. 

Afgelopen periode zijn er zo’n125 pakketten in de regio verspreid. Mogelijk gemaakt door de aanvragen vanuit de maatschappelijke organisaties en natuurlijk vooral door de mensen die een pakket hebben samengesteld. Zo zijn er ruim 410 mensen blij gemaakt.

“Dit hebben we allemaal kunnen realiseren zonder al te veel ruchtbaarheid aan onze actie te geven,” schrijft het bestuur van Present Bollenstreek.  ”Met het aanschrijven van de lezers van onze nieuwsbrief en de pakketsamenstellers van vorig jaar hebben we aan alle aanvragen kunnen voldoen! Mocht je volgend jaar ook mee willen doen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.presentbollenstreek.nl.”

Ben je geïnspireerd door deze actie en wil je ook graag helpen? Dat kan! Present is hard op zoek naar (groepen) vrijwilligers! Wil jij met je collega’s, sportmaatjes, vrienden, familieleden, kerk- of verenigingsleden een dag(deel) aan de slag? Neem dan contact op via info@presentbollenstreek.nl.

Meer berichten