Logo deteylinger.nl
Foto: PR
Sassenheim

Verhalentafel in Sassenheim

Sassenheim • In de Week van de Ontmoeting start Welzijn Teylingen met het nieuwe initiatief  ’Verhalentafels’. Kleine groepjes kunnen onder begeleiding leuke, mooie, grappige of bijzondere verhalen aan elkaar vertellen. Verhalen die herkenbaar zijn.

De eerste verhalentafel start op woensdagmiddag 6 oktober in Sassembourg, Sassenheim. Met maximaal acht deelnemers is het de bedoeling om de komende zes weken iedere woensdagmiddag bij elkaar te komen van 13.30 tot 16.00 uur. Iedereen tussen de 25 en 85 jaar is welkom om aan te schuiven bij de verhalentafel en deelname is gratis.

In de Week van de Ontmoeting (30 september – 7 oktober) staat verbinding en elkaar ontmoeten centraal. Mensen ontmoeten, samen praten en lachen, lekker bezig zijn of bewegen. Hier worden we allemaal blij van. Met de verhalentafel kun je nieuwe mensen uit de omgeving op heel leuke manier ontmoeten. 

Aanmelden of meer weten?

Je kunt je aanmelden voor de verhalentafel bij Welzijn Teylingen. Stuur een e-mail naar info@welzijnteylingen.nl of neem telefonisch contact op via 0252- 231805. Bij Welzijn Teylingen wordt er met je meegedacht, over hoe jij vorm kunt geven aan je wens(en), hoe je hierbij ondersteund kan worden.

Meer berichten