Doelpunt in blessuretijd bezorgt Ter Leede overwinning

Sassenheim • Shaquille Prijor was het goudhaantje van Ter Leede tegen VVOV. Hij scoorde in de 95ste minuut de winnende voor de Sassenheimers.

Ter Leede begon scherp aan de wedstrijd en in de achtste minuut opende middenvelder Mike van den Steenhoven de score. Hij was de uitlopende goalie Paul Eppink te snel af (0-1). Niet veel later kon ook VVOV juichen. Rafik El Hamdi maakte met een vrije trap onder de opspringende muur gelijk.

In de tweede helft wogen de ploegen tegen elkaar op, Ter Leede kreeg in totaal tien corners, VVOG kwam tot negen, maar er werd niet uit gescoord. Waar zowel thuis- als uitpubliek zich al had verzoend met een gelijkspel dacht Shaquille Prijor er anders over. Even eerder was hij ook al doorgebroken, maar kon hem ten koste van een corner het scoren belet worden, nu lukte het hem wel om na de assist rechtdoor van invaller Steven Wajer doelman Paul Eppink te passeren en de winnende te maken (1-2). Misschien ook omdat zijn kwelgeest, de snelle rechtsback Jeffrey Snijders even daarvoor gewisseld was.