Afbeelding

Collecte voor Alzheimer Nederland

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • De jaarlijkse collecteweek is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Vrijwillige collectanten halen dan geld op voor een toekomst met minder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers. Dit jaar is de collecte van 7 tot en met 13 november.

Alzheimer Nederland maakt wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Maar daarvoor is geld nodig. De jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland speelt hierbij een belangrijke rol. Doneren kan via cash geld in de collectebus. En ook via iDEAL-QR, want alle collectebussen van Alzheimer Nederland zijn voorzien van een iDEAL QR-code. Dit maakt mogelijk dat mensen met hun mobiele telefoon geld kunnen geven, een goed alternatief voor als er geen kleingeld in huis is.

Ook online collectant worden? Kijk dan op www.alzheimer-nederland.nl/collecteren. Voor meer informatie over de collecte in Sassenheim, neem contact op met Bart de Jong 0252-215483, en bart.de.jong@wxs.nl, of Marion Vonk 06-22917804, of marion.vonk@kpnplanet.nl.

Uit de krant