Afbeelding
Foto: pr

Raadsleden op bezoek bij VAB Duin- en Bollenstreek

Politiek

Een groot aantal raadsleden van de vijf VAB (VuilAfvoerBedrijf)-gemeenten (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom) was op de vrijdagen 17 en 24 september aanwezig bij een werkbezoek aan het VAB-terrein in Voorhout. 

De raden van de vijf VAB-gemeenten hebben eind vorig jaar besloten dat het VAB-terrein moet worden heringericht en geoptimaliseerd. De functie van overslag is nog even hard nodig, maar de huidige voorzieningen voldoen niet meer. Om de raadsleden een beter gevoel en beeld te geven bij het VAB en de werkzaamheden die daar plaatsvinden, heeft het projectteam dat de optimalisatie en herinrichting uitwerkt het werkbezoek georganiseerd.
De werkbezoeken waren in de loop van de middag, waardoor er ook nog ‘gewoon’ gewerkt werd. Zo kregen de raadsleden een goed beeld van wat er nu precies gebeurt op het terrein en tegelijkertijd waarom herinrichting en vernieuwing nodig zijn. Het was voor het projectteam mooi om te zien dat zoveel raadsleden betrokkenheid en enthousiasme toonden.
Onder het genot van een afsluitend drankje en een mooie najaarszon, werd gezellig nagesproken en nog uitgebreid van gedachten gewisseld.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant