Carla Hilverda. | Foto: pr.
Carla Hilverda. | Foto: pr. Foto: pr.

Carla Hilverda nieuwe lijsttrekker CDA Teylingen

Politiek Teylingen

Teylingen • Raadslid Carla Hilverda- van Leeuwen wordt lijsttrekker voor het CDA in Teylingen bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Hilverda woont en werkt al 30 jaar in de Bollenstreek. Zij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, was regionaal voorzitter van Unicef en inwoners kunnen haar kennen van de Paraplu in Voorhout.

Hilverda ziet reikhalzend uit naar de verkiezingscampagne, want zij wil zich sterk maken voor een groene leefomgeving en een duurzame en sterke economie in Teylingen: “De inwoners van Teylingen willen niet dat het bijzondere karakter van onze Bollenstreek verloren gaat. Als CDA vinden wij het belangrijk dat jong en oud prettig wonen en werken in Teylingen.” Zo wil ze de handen op elkaar krijgen voor een nieuw dorpspark in Voorhout. 

Grote kans dat inwoners haar ook in Sassenheim en Warmond tegenkomt, want ze is waarschijnlijk het raadslid met de meeste wandelkilometers. Carla: “Vanuit mijn werk ben ik gewend om zaken snel en in goed overleg samen op te pakken, dat hoort wat mij betreft ook in de politiek zo te gaan.”

Hilverda wordt unaniem voorgedragen voor het lijsttrekkerschap. De leden moeten op 17 november nog wel instemmen met het voorstel.

Uit de krant