Ter Leede wacht nog op volgende thuisoverwinning

Sassenheim • Het is Ter Leede opnieuw niet gelukt om de drie punten op Sportpark de Roodemolen te houden. Tegen Dovo werd het 1-1.

De 3-2 tegen GOES op 11 september was de laatste thuisoverwinning en twee maanden later lukte het Ter Leede ook niet om Dovo aan de zegekar te binden. De Veenendalers kwamen zelfs door een zeer vroege treffer. De opgestoomde verdediger Timo Pluk zorgde voor de voorsprong, maar de bezoekers konden daar maar negen minuten van genieten. Toen de hoog opspringende Noah Marti in de twaalfde minuut uit een corner van rechts de gelijkmaker onhoudbaar inkopte, waren daarmee de treffers deze middag op.

Er werd in de tweede helft nog wel fanatiek voor elke meter gestreden, je kon merken dat gasten en gastheren per se punten wilden pakken, maar je kon ook uit de soms voorzichtige opbouw van Ter Leede opmaken dat het niet weer door een snelle uitval als in de eerste minuten verrast wilde worden. De bal ging ook in de tweede helft soms terug waar met name onze linker- en centrumspitsen die graag wat directer en sneller wilden hebben. En dat leverde uiteindelijk het gelijkspel op.