Op de foto: de top 10 kandidaten voor het CDA Teylingen, v.l.n.r. met hun plek op de kandidatenlijst: Wim de Winter (7), Gerben Dijkstra (6), Theo van den Nouland (2), Guylaine Loos (3), Marco van den Nouland (9), Reny Wietsma-Biesbroek (10), Carla Hilverda-Van Leeuwen (1), Niek van Doeveren (8), Joep Derksen (4), Sybrinne de Vries-Van den Beukel (5).
Op de foto: de top 10 kandidaten voor het CDA Teylingen, v.l.n.r. met hun plek op de kandidatenlijst: Wim de Winter (7), Gerben Dijkstra (6), Theo van den Nouland (2), Guylaine Loos (3), Marco van den Nouland (9), Reny Wietsma-Biesbroek (10), Carla Hilverda-Van Leeuwen (1), Niek van Doeveren (8), Joep Derksen (4), Sybrinne de Vries-Van den Beukel (5). Foto: pr.

CDA Teylingen presenteert nieuwe kandidaten

Politiek Teylingen

Teylingen • Het CDA Teylingen heeft afgelopen week de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De top 10 op deze lijst bestaat uit mensen met veel ervaring in onder meer de politiek, het bedrijfsleven en het maatschappelijk welzijn.

Huidig gemeenteraadslid en de unaniem tot lijsttrekker verkozen Carla Hilverda-Van Leeuwen laat weten: “De zittende raadsleden zetten zich vol passie in voor een betere gemeente Teylingen. Ik ben vol vertrouwen, dat ook de nieuwe kandidaten deze inzet zullen hebben. Samen gaan we aan de slag om het lokale CDA-geluid te laten horen in Teylingen: zowel in als buiten de raad!”

Het viel op hoeveel nieuwe, enthousiaste CDA-ers zich kandidaat stelden. Dat zorgt voor een top 10 van personen met vele, verschillende kwaliteiten en achtergronden. Met drie kandidaten uit Warmond, drie uit Sassenheim en vier uit Voorhout is ieder dorp van Teylingen sterk vertegenwoordigd. 

Groene draad

Ook het verkiezingsprogramma “Thuis in Teylingen” is door de CDA-leden vastgesteld. In dit verkiezingsprogramma vormt onze lokale samenleving de rode draad. Er loopt ook een groene draad door dit programma: duurzaamheid. Het CDA wil dat iedereen daaraan mee kan doen en waar nodig ook financieel ondersteund wordt.

Carla Hilverda: “Ik wil mijn hartelijke dank uitspreken aan de zittende ploeg. Ook de komende maanden blijven we volop aan de slag als lokaal CDA om iedereen zich in Teylingen thuis te laten voelen.” De tiende plek is ingenomen door Reny Wietsma, die zich in een volgende periode graag als wethouder wil inzetten voor de gemeente.

Meer informatie over het CDA Teylingen, de kandidaten en het verkiezingsprogramma is te vinden op: www.teylingen.cda.nl

Uit de krant