Wethouder Heleen Hooij  en voorzitter Paul ten Velden (r) ondertekenen de overeenkomst, onder toeziend oog van de bestuursleden van de Stichting Beheer Park Rusthoff.
Wethouder Heleen Hooij en voorzitter Paul ten Velden (r) ondertekenen de overeenkomst, onder toeziend oog van de bestuursleden van de Stichting Beheer Park Rusthoff. Foto: pr./Sven van der Vlugt

Gemeente en Park Rusthoff vernieuwen beheerovereenkomst

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Op vrijdag 26 november werd de overeenkomst voor het beheer van Park Rusthoff getekend door wethouder Heleen Hooij namens de gemeente en Stichting Beheer Park Rusthoff. Zij zetten hiermee de succesvolle samenwerking weer voort.

De afspraken die gemaakt zijn tussen de gemeente en de stichting over het beheer van het park zijn opgenomen in een beheerovereenkomst. Deze is vernieuwd. Er ligt nu weer een nieuwe overeenkomst die loopt tot 2030.

Sinds 2004 wordt het beheer van Park Rusthoff uitgevoerd door de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Beheer Park Rusthoff. De wethouder is enthousiast: “Door de inzet van deze stichting kunnen de inwoners van Teylingen volop genieten van alles wat het park te bieden heeft; van de kinderboerderij, heemtuin, schooltuin en schaakborden tot een ommetje door het park.”

Uit de krant