Afbeelding
Foto: CC0

Verenigingen zien mogelijkheden voor ophalen oud papier

Politiek Teylingen

Teylingen • Mede naar aanleiding van de berichtgeving in de krant over het stoppen van de ophaal van oud papier voor de verenigingen, heeft zich een ondernemer uit Sassenheim bij het bestuur van de RKVV Teylingen gemeld. Er is de vereniging een voorstel gedaan om één keer per maand op zaterdag weer oud papier op te gaan halen in Warmond en Sassenheim zoals voorheen gebeurde.

door Nico Kuyt

Hierbij kan ondersteuning worden verkregen door de firma Kuijf Milieudiensten uit Nieuwveen. In tegenstelling tot de bedrijven die zich bij de gemeente hebben gemeld in de nieuwe aanbesteding, wil de firma Kuijf wel met vrijwilligers papier ophalen, verklaart de vereniging in een brief aan de gemeente.

 Maar alvorens er definitieve afspraken gemaakt worden met de firma Kuijf wil de RKVV Teylingen weten hoe de gemeente staat tegenover het zo doorgaan met het ophalen van het oud papier en welke ondersteuning de gemeente hierbij kan geven. Daarbij denkt de vereniging aan de condities zoals die in het verleden ook golden, zodat de gemeente de kosten van de inhuur van chauffeur en auto voor haar rekening neemt.

Uit de krant