Esther Hoeijmans neemt samen met Jentl en Brent de cheque in ontvangst. | Foto: pr.
Esther Hoeijmans neemt samen met Jentl en Brent de cheque in ontvangst. | Foto: pr. Foto: pr.

Hartekind krijgt cheque van ‘De meiden groente en fruit’

Algemeen Voorhout

Voorhout • Esther Hoeijmans en haar kinderen Jentl en Brent hebben namens Stichting Hartekind op vrijdag 24 december een cheque gekregen van ‘De meiden groente en fruit’. En er is nog meer goed nieuws: ook dit jaar is er een oliebollenactie voor Hartekind.

Bij ‘De meiden groente en fruit’, die iedere vrijdag op de weekmarkt staat, kunnen klanten sparen voor zegels. Is de kaart vol dan krijgen klanten 5 euro korting. Ook kunnen ze er voor kiezen om hun volle spaarkaart te doneren aan het goede doel.

Dit jaar was het goede doel Stichting Hartekind. Alle klanten hebben een record bedrag van 400 euro gedoneerd en de meiden hebben dit nog eens afgerond naar 750 euro.

Dagelijks worden er in Nederland vier kinderen geboren met een hartafwijking. Hartekind wil door middel van financiering van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen van hartekinderen vergroten.

Bestel oliebollen voor het goede doel

Ieder jaar organiseert Stichting Hartekind een oliebollenactie in samenwerking met IJs en Snackpaleis Parkzicht. Met het bestellen steun je meteen het goede doel. Voor bestellingen en/ of vragen neem contact op met Jeroen of Esther via hartekindvanbeelen@gmail.com.

Uit de krant