Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Windows 10 workshops in bibliotheek Warmond

Warmond • De Bibliotheek Bollenstreek biedt in samenwerking met Seniorweb Windows 10 workshops aan. De volgende workshops zijn de komende tijd te volgen: Maandag 31 januari Windows 10 de basis, 7 februari Windows 10 bestandsbeheer, 14 februari Windows 10 internet via Chrome en 21 februari Windows 10 veiligheid en onderhoud.  

De workshops van elk twee uur worden gehouden op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek van Warmond. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers zodat iedereen alle tijd en aandacht krijgt. Er hoeft geen laptop meegenomen te worden. Deze staat voor iedere deelnemer klaar in de bibliotheek.  

De kosten voor de workshops zijn per keer 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet-leden. 

Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl. Daar is ook meer informatie over deze en andere cursussen te vinden. 


Inloopspreekuur

Heb je een andere digitale vraag? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Warmond vindt dit spreekuur iedere woensdag plaats van 13.00 tot 15.00 uur. De inloop is gratis.

Meer berichten