Afbeelding
Foto: pr.

Jarige Hoogvliet doneert aan Voedselbank

Zakelijk Sassenheim

Sassenhiem • Op 12 februari 2022 is het 25 jaar geleden dat in Sassenheim een Hoogvliet supermarkt haar deuren opende. Eerst in het kleine pand aan het Hortusplein en sinds 2015 aan de Koetsiersweg. Het 25-jarig jubileum wordt van woensdag 9 tot en met dinsdag 15 februari op feestelijke wijze gevierd met alle klanten in Sassenheim.

Supermarktmanager Lex Verhoog is er trots op dat Hoogvliet al 25 jaar voor veel Sassenheimers een vast adres is voor de wekelijkse of dagelijkse boodschappen. Daarom is er op zaterdag 12 februari een gratis chocoladecake voor de eerste 100 klanten en worden er die dag van 11.00 tot 16.00 uur traktaties uitgedeeld in en rond de winkel. Uiteraard gebeurt dit coronaproof. In de week van 9 tot en met 15 februari is er ook nog eens een extra spectaculaire aanbieding die alleen geldig is bij de Hoogvliet vestiging in Sassenheim.



Donatie aan Voedselbank Teylingen

Op zaterdag 12 februari om 10.00 uur overhandigt Lex Verhoog een symbolische cheque aan de lokale Voedselbank ter waarde van 900 euro. Dit bedrag kan de Voedselbank vervolgens besteden aan producten voor in de pakketten voor cliënten uit de gemeente Teylingen. De donatie is te danken aan een Hoogvliet-klant uit Sassenheim, die in november vorig jaar een minuut gratis winkelen heeft gewonnen. Zij wilde de prijs liever doneren aan een goed doel. Procter & Gamble, de leverancier die de prijs beschikbaar had gesteld, vond dit zo’n sympathiek gebaar dat zij het maximale bedrag van 449 euro ter beschikking stellen. Hoogvliet Sassenheim heeft dit bedrag verdubbeld tot 900 euro.

Uit de krant