In het tweede weekend van maart is het weer tijd voor NLdoet. | Foto: pr
In het tweede weekend van maart is het weer tijd voor NLdoet. | Foto: pr Foto: pr

Schilderen, tuinieren of high tea tijdens NLdoet

Algemeen Teylingen

Teylingen • Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 en 12 maart mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook.

Met NLdoet maak je op één dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom.

Er is genoeg te doen in Teylingen. In Voorhout zijn tien klussen, in Sassenheim drie en ook in Warmond drie. De opdrachten lopen uiteen van een huiskamer schilderen en tuinieren, tot een high tea verzorgen.

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de website van NLdoet via www.nldoet.nl/zoeken een activiteit ik jouw buurt. Dan kan op basis van postcode óf gemeente. Kies de activiteit die je het meeste aanspreekt en meld je aan. 

Medewerkers van Welzijn Teylingen zullen er ook bij zijn en meehelpen als vrijwilliger. Zij willen zichzelf, naast hun dagelijkse inzet voor de gemeente Teylingen, graag extra inzetten op deze dagen.

Vragen over andere vormen van vrijwillige inzet? Neem een kijkje op vrijwilligteylingen.nl. De speciale website voor alles over vrijwilligerswerk in Teylingen, dat onderdeel is van Welzijn Teylingen.

Uit de krant