Afbeelding

Ter Leede wint van DVS’33

Sport Sassenheim

Sassenheim • Ter Leede heeft door de winst op DVS’33 de vijfde plaats in de Derde Divisie gepakt.

Ter Leede kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Mike van den Steenhoven (1-1). De bezoekers uit Ermelo scoorde via Quincy Veenhof  na een half uur de 1-1.

Na de rust werden de Sassenheimers geholpen door een rode kaart aan de kant van DVS’33. Keeper Daan Huiskamp haalde de doorgebroken invaller Shaquille Prijor neer, waardoor de goalie kon vertrekken met rood. Tegen tien man wist Ter Leede uiteindelijk de winst binnen te slepen. in de 85ste minuut maakte Mike Bekooij de 2-1, waardoor Prijor de deur dicht mocht doen door de 3-1 binnen te schieten. Door de overwinning stijgt Ter Leede van de achtste naar de vijfde plaats in de Derde Divisie.