Met AutoMaatje gebruik je je eigen auto. | Foto: pr
Met AutoMaatje gebruik je je eigen auto. | Foto: pr Foto: pr

Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Algemeen Teylingen

Teylingen • Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart? Welzijn Teylingen heeft vrijwillige AutoMaatjes klaar staan die u graag naar de stembus brengen.

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Ook op 14 en 15 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen. Kijk op de website van de gemeente of www.waarismijnstemlokaal.nl welke stembureaus op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart al open zijn. Let op: misschien is het stembureau van uw keuze niet alle dagen open.

ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt u naar het stembureau en daarna weer naar huis. U betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

Aanmelden

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk, dan doet Welzijn Teylingen haar uiterste best om een AutoMaatje voor u te vinden. Neem telefonisch contact op via 0252-231805 of per e-mail via info@welzijnteylingen.nl. Welzijn Teylingen is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Uit de krant